14. mar, 2013

Resyme siste 3 mnd

Det er lenge siden jeg har skrevet noe på hjemmesiden, så jeg får prøve å huske tilbake. Januar var preget av influensa og det ble en rolig start på året for hundene.

Frankie og jeg deltok på handlerkurs, instruktører var Atle Gundesen og Torbjørn Stormoen fra Tr.heim. Et lærerikt kurs, med mange gode tips og råd. Emma skulle også være med, men hun måtte være hjemme da hun var i stådagene.

Nanna nærmer seg løpertid og om ikke så lenge blir det tur til Åmål i Sverige for parring. Jeg tror denne matchen mellom Nanna og Solo skal bli bra. De er hunder med god helse og stødig gemytt. Eieren til Solo kunne fortelle at han kun har hatt en ørebetennelse og det var sist høst i en alder av 7 år. Begge har de god pelskvalitet og ingen av dem hatt noe problemer med hud el pels. Foventer lettstelte pelser om det blir som vi har planlagt.

Ellers har jeg vært i Birminghan på Crufts sammen med 5 springervenniner. En tur jeg sikkert skulle ha fortalt mye om, men jeg førdøyer inntrykkene ennå. Det var en veldig høy standard på hundene i springerringen, og jeg tror jeg nærmest satt i transe å så på hundene.

Nå står påsken snart for tur og vi håper på mange fine dager i fjellet :)