Birk 5.5 år

Birk har gått i dekning etter å ha fanget byttet

Birk koser med storesøster Kristine

BIRK har blitt stor gutt :)

Jula 2009

Trivelig mail fra Mjøndalen:
 Birk har virkelig blitt en del av familien og alle er blitt så glad i ham. Alle synes også at han er utrolig vakker, noe vi selvfølgelig er veldig enige i!! Han er en livlig liten kar med stor personlighet. Han er en ordentlig kosegutt og elsker å ligge godt krøllet sammen på et fang. Han er også en liten ramp som gjerne finner på et sprell eller to. Som da han stod på toppen av trappa med en dorull i munnen. Elegant tråkket han på enden og slapp resten av rullen ned trappa, så en lang remse dorull trillet rundt i huset Eller når han leker makuleringshund og river avisene i 100000000 biter

Vi har som sagt gått på valpekurs i høst det var veldig moro! Han lærer veldig fort og treneren mente vi kunne komme langt med han. Utrolig moro med slik tilbakemelding:-) Skal begynne på grunnkurs i Januar og det gleder vi oss veldig til!!!

Fansome Best Of Both Worlds ( Edvart)

Birk har flyttet til Mjøndalen sammen med Monica og hennes to barn. Han trives i sitt nye hjem og Monica sier han sjarmerer alle.

Hilsen fra fjellet 3 okt

-
Her kommer noen bilder av go-gutten vår :-) Vi er på Haglebu på Eggedalsfjellet denne helgen og her er d snø!! Først synes Birk d var litt kaldt og rart å gå på, men nå stor-koser han seg ute:-)

Som sagt er Birk en herlig liten fyr som lærer fort og elsker å være ute i skog og mark. Han er også en liten "kosegris" som liker å krølle seg sammen på fanget for å få litt kos. Ungene har nå funnet ut at hele navnet til Birk er: Fansome best of both worlds Birk Edvart Olsøy.

Se så fin han er :)

Storebror lager engel i snøen og lillebror ser og lærer.....

På tur med storesøster

Gromgut'n :)