Året 2014

Året 2014 ble et år vi ikke kommer til å glemme når det gjelder Mija sine resultat. Fra slutten av april (13 mnd) til midten av august (17mnd) klarte hun å innhente 4 cert, 1 storcert og 1 svensk cert, samt 3 1.premier på blodspor. Når man får en sånn pangstart skjønner man at her må det satses. Man oppnår ingen resultat uten å delta, derfor har det blitt mange mil i bilen. Men det har vært verdt hver en kilometer. I romjula fikk jeg Springertidningen av Grete siden jeg ikke har denne, og det var gledelig lesestoff. Dommer Frank W Bjerklund som dømte tispene under Springerklubbens Club Show i Sverige, hadde skrevet følgende om juniorklassen som Mija vant:

Juniorklassen var veldig sterk, og her fant jeg min certvinner. En nydelig klassisk springer som jeg gjerne kunne tatt med hjem. Hun ble dessuten nest beste tispe."

Frank W Bjerklund og Stig-Arne Kjellevold driver Kennel Westaway, og er blant de med mest kunnskap om rasen i Norge. Stor takk til begge for gode ord om Mija :)

Men året har jo flest hverdager og man kommer fort ned på jorda igjen etter slike store helger. Hundene er jo en stor del av min hverdag og som jeg har utrolig stor glede av. Nanna har blitt veteran og sønnen Frankie har nå blitt 5 1/2 år. Vi har hatt mange fine turer og opplevelser sammen dette året.

Mija's pappa Topper med 4 av sine avkom i beste avlsgruppe. (Mija springer som nr 4)

Dogs4all Lillestrøm 14 -16 nov

Mija og jeg dro nedover til Lillestrøm og bodde sammen med Mija's oppdretter Lena på hotell ved Gardermoen. Lena hadde med seg halvbroren til Mija som var 7 mnd, og veteranen Angie. Mija fikk Exc begge dager og ble 2 og 3 beste tispe i unghundklassen. Mija var nedrøytet og manglet fanen, men jeg er fornøyd med resultatet. Det ble en trivelig helg sammen med Lena og hundene, og ikke minst å møte igjen springergjengen. Takk Lena :)

Takk til Marianne som passet Nanna og Kaja som hadde Frankie for meg og som gjorde mulig for oss å dra nedover :)

 

Mija Pia

Kos på hotellrommet ;)

23 oktober-14

Mija ble øyelyst og gonoskopiert av øyelege Snøfugl uten anmerkning. Da er hun klarert i forhold til avelsreglene som spanielklubben setter for avl på denne rasen. Vi planlegger derfor kull på henne til neste år, men først må hun jo fylle to år. Ut fra beregningene blir det snakk om et sommerkull om alt går slik vi håper på. Og nå har vi god tid på å finne en passende hannhund til henne. 

Beskrivelse

Mija nyter...

Frankie er den fødte lystapportør... dette er livet i følge han selv :) Her er vi på Aureosen og har treningssamling sammen med Nina, Grete, C-dur, Tuva og Scilla

Nanna fylte 8 år 11 oktober :) Her er hun på fjellet hvor hun trives best!

Min flokk :)