6 desember

Som de vokser disse små, måtte øke til 4 måltider i dag. De spiser nå av hver sin skål og er glupske etter mat. De er utforskende og snuser rundt på hunderommet, bjeffer og knurrer, og kommer mot oss med logrende haler. De virker så trygge og fornøyde. Som et av bildene viser , så gikk de opp rampen idag. Og jeg trodde de kanskje fikk problemer ned igjen, men neida de gikk og skled nedover.... for så å gå opp igjen. De åpner skolisser og biter seg fast i buksebenet med sine pirayatenner. Mija har godt med melk, men hun har blitt så tynn på tross av 5 måltider for dag. Han nå skaffet ekstra våtfor som har mere fett i seg sammen med valpefor, eggeplomme, litt fløte, olje ol.

Nå har det snart gått fire uker siden de ble født, og bare fire uker til 8 valper reiser til sine nye eiere.

  • Greta

  • Camilla og Floyd

  • Emil og Elliot, Camilla og Floyd

  • Jada, ikke spesielt redde for bakketrening

3 uker gamle

Valper 15 dager, lukter at Mija har kommet inn i rommet

Mamma Mija på plass

Endelig mat

Litt saktere tempo etter mat

Da er det natta

24 nov. 2 uker gamle

Etter veiing i går ligger alle over dobbel fødselsvekt, og flere av hannene ligger på 940gr. Litt mere action i valpekassa nå. Mija skvatt i dag når Charlie står en stakket liten stund stødig på fire bein og kommer med et skikkelig bjeff. Hun gikk rett bort til han og han falt over på siden :) De har fått sin første ormekur i dag, og noen syntes det var helt ok men noen prøvde bevisst å få det ut av munnen. Flere av valpene går nå bort til avisene og tisser der, så det lover godt.

21 nov, 12 dager

Valpene har nesten doblet sin fødselsvekt og mamma Mija har nok med melk til alle. Alle er friske og raske. Navlene er grodd og de ser fint ut. 162 klør ble klipt tidligere i uka, uten spesielle problemer. De skal klippes hver uke fremover. Valpene er mere oppe på bena nå og tusler rundt i valpekassa, dog koordinasjon av bevegelsene er ikke spesielt vellykket. De har begynt å småknurre i søvnen og antydning til til bjeffing.

Mija er en flink og omsorgsfull mor, og er så glad for at hun ikke har noe stress i seg. Når vi har besøk vil hun vise frem sine bebiser.

14 nov-15

Valpene har nå tatt igjen mere enn sin fødselsvekt og de har det bare bra. Alle virker fornøyde, selv om det ikke høres slik ut når Mija kommer i valpekassa. En evig kamp om å finne frem til melkestasjonene. Det eneste som skjer inne på valperommet er å spise og sove. De har nå begynt å få mere pigment på potene og nesen. Frankie og Nanna har endelig fått sett på valpene. Mija var helt rolig da de forsiktig kom inn. Frankie tillot seg å gå litt nærmere valpekassa enn Nanna, for hun kikket bare og rygget ut av rommet uten at Mija ga noen signaler til henne. Mija er mere ute av valperommet nå, og hun virker til å ha kommet seg mye etter fødselen. Hun er veldig flink  og omsorgsfull mor til de små.

Valpekos

Brida

Dina

Greta

Hope

Axel

Charlie

Elliot

Floyd

Isacc

11.11.15

9 Valper født 10.11.15

Kl 20.45 Axel. 400gr

kl 22.15 Brida. 420gr

kl 23.06. Charlie. 440gr

kl 23.51. Dina. 380gr

kl 00.04. Elliot. 440gr

kl 01.32. Floyd. 420gr

kl 03.10. Greta. 420gr

kl 05.00. Hope. 370 gr

kl 05.55. Isacc. 430gr.