• Sophie snart 8 mnd vantBIR valp x 2 og BIS 2 x 2 i Danmark, 3-4 juli-16

  Kritikk på Sophie: 7,5 month very nice attractive bitch, very good type, good female head, good proportions, good expression, good ear set, very nice topline, very good neck, good rib cage, good quarters and front,moves very well with a good reach, good coat, very nice caracter.

 • Dommeren på evig leting etter Sophie's testikler.. no coment!

 • Mija i tispefinalen, Spanielklubben, Sabro i Danmark

Darcy 7 mnd vant BIS finalen valp under Springerklubbens Club Show i Sverige :) 11 juni. Dommer: Ann Corbett fra Knl Trimere England

Darcy og Robert ble BIM på utstilling i Sverige 28 mai

NSK hovedutstilling og NSK Vestfold 21-22 mai

Vi har hatt en kjempetrivelig helg sammen med spanielfolket, og er veldig fornøyd med Mija's og Sophie's prestasjoner. Dommere var Kate Keely og Michael Keely fra England. Miija ble 2 og 3 beste tispe i championklassen. Lille Sophie vant over tispevalpene, så dro hun til å vant over beste hannvalp begge dagene og endte til slutt som BiS 4 lørd og BIS 3 på søndag. Så fornøyd over hennes prestasjon :) Tydelig hun synes det er morsomt å være på utstilling. På søndagen viste hun litt mere trass når hun skulle stilles opp, så det må vi nok trene litt mere på.(eller har trassalderen kommet?)

Neste helg drar vi til Drammen på Internasjonal NKK utstilling og NSK utstilling. Om vi har noe der å gjøre vet jeg ikke, men den som intet våger intet vinner sies det.

Utstilling 23-24 april

Lørdag hadde NSK avd. Møre og Romsdal utstilling her i Sunndal'n. Mija stilte sammen med sine to barn Buster og Sophie. Buster ble Bir og Sophie BIM, og Buster endte tilslutt som BIS 2. Ikke verst av gutten som for første gang stilte på utstilling. Mija vant championklassen og tispefinalen, og vant over beste hannhund. I BIS finalen kom hun på 2 plass. Snakk om å være fornøyd over hundene💋

Søndagen var det Mija og Sophie som stilte. Sophie var alene i kl 4-6 mnd, konkurerte så mot tispene i 6-9mnd som hun vant, og vant også over hannhunden. Så hun ble BIR. Mija vant Ch.klassen og tispefinalen, og ble BIM og slått av beste hannhund. Sophie skulle senere på dagen inn i gruppefinalen (gr 8) og ble BIG 2. Så stolt over mine flinke hunder 😀

Sophie ble best i rase, best i gruppe og endte tilslutt som 2 best in show av 102 deltakende valper :)

05.04.2016

Søndag dro vi til Melhus på utstilling med Sophie. Jeg hadde ikke fått trent mere enn 2 x 10 min med henne i påska, så forventningene om at hun skulle springe fint i ringen var små. Men damen oppførte seg veldig eksemplarisk på alle vis. Tror egentlig ikke hun hoppet opp i det hele tatt når vi sprang i ringen. Sto støtt og var så flink.

 Dommer var Per Nymark og hun fikk følgende kritikk:

Særdeles velbygget tross for din unge alder, hodet har godt rasepreg og er feminin. Særdeles velutviklet kropp. Tørr god benstamme, gode poter, pene vinkler i bena, utmerket hårlag og gemytt, effektive harmoniske bevegelser.

Hun deltok også på matchshow, der hun kom gjennom 3 runder.... men da var hun sliten og vi gikk ut. Det ble en utrolig fin treningsdag for Sophie.

Har fått gode tilbakemeldinger av eierne fra Mija's valper og det varmer et oppdretter hjerte. :) Frankie har vært hos min datter fra januar og til påske, og han har blitt en ordentlig bygutt. Stor var gleden da han kom tilbake til flokken sin, med to løpske tisper. Nå har heldigvis roen senket seg og vi er tilbake til normalen.

Planene fremover er utstilling for Mija og Sophie her på Sunndalsøra, så Ålesund, Tønsberg, Drammen, Trondheim før vi tar sommerferie.

 

2 påskedag

I dag fikk vi besøk av Buster og Kåre, og det ble klipping av hund, litt utstillingstrening, lek i hagen og blodspor

Gjensynsglede

 • Buster 4 mnd

 • Kjempeflink til å gå spor denne Surndalingen :)

 • Seiersrunder med skanken

1 påskedag.

Romsdalingene Nina, Eline, Fredrik og Grete kom sammen med hundene C-dur, Scilla, Madde, Tuva og Ayla på besøk. Vi hadde en herlig solrik dag i de dype skogene på Smiset

 • Ayla

 • Nanna, Mija og Sophie

 • Nina

 • Verdens sterkeste...

 • Blir ekorn år neste år...

 • Grete nyter sola sammen med hundene

 • På bålet grillet vi pølser med pinnebrød og selvsagt marsmallows

 • Nyter turen

 • På vei hjem

Langfredag

Sophie og jeg dro oppi Grødalen for å besøke Saga og familien som var på hytta i påska. Den korte skituren inn til hytta tok lang tid, da Sophie skulle venne seg til både ski og staver, men vi kom da frem :) Et herlig påskevær og herlig sol. Saga og Sophie fant tonen med en gang og de basket rundt i snøen, mens vi andre fikk servert kaffe og nystekt kringle ute i solskinnet. En herlig dag sammen med trivelige folk :) Fikk klippet Saga også. Resten av dagen tilbringte vi sammen med min bror med familie før vi dro hjem.

 • Oda med Saga og Sophie

 • Søstrene

 • Fine Saga