Mija debuterer som junior på Vårutstillingen i Sunndal

For en helg dette har vært. 🤪

Mija 13 mnd stilte i juniorklassen på Norsk Spanielklub. avd. møre og romsdal lørdag 26 april. I og med jeg har frozen shoulder på ve.side var jeg så heldig å få Lise til å stille henne. Mija vant juniorklassen, og ble senere beste tispe og fikk sitt første cert. Hun skulle da konkurrere mot beste hannhund som var Felix til Vanja. Han ble best i rase og Mija best i motsatt kjønn.😀

Dommer var Marianne Holmli og fikk følgende kritikk:

Velbalansert, superfeminin, delikat.Utmerket hode og uttrykk. elegant hals. godt tilbakelagt skulder. sterk rygg for alder. litt avfallende kryss. super benstamme. effektive bevegelser. vakker pels og farge. trivelig temprament.

Søndag var det Sunndal hundeklubb som arrangerte utstilling. Hege stilte Mija og vant tispeklassen. Hun skulle så konkurrere mot Winton til Hege, og da var Vibeke så snill å stille henne for meg. Mija og Vibeke slo til og ble best i rasen og ble tilslutt plassert som nr 4 i gruppefinalen.

Dommer var Mr Chris Laverty og fikk følgende kritikk:

Very sweet plesant head with correct bite. exellent neck + shoulders. good springer rib, good bone i condition. well muscled. moved very well.

Jeg er så glad for den hjelpen jeg fikk med Lise, Hege og Vibeke :) Og ikke minst er jeg utrolig stolt av den lille damen på 13 mnd. Hun beveget seg så godt og tok ut stegene.

Dette var gøy 💋

 

Mija endte til slutt i gruppefinalen og ble passert nr 4 av 9 :)

Mija vant konkurransen best i rase(BIR) over Winton til Hege. Her er det Vibeke Gundersen som handler Mija :)

Mija sammen med Hege Sagmyr på søndagen

Mija vant tispeklassen og ble best i motsatt klasse(BIM) og fikk sitt første cert. Her handlet av Lise Tromsdal

Crufts gjengen ankommet hotellet i Birmingham

Spansk restaurant ga oss store utfordringer med bestillingen, alt sto på spansk og vi viste egentlig lite hva vi bestilte. Men maten var god den

9 retters middag på Tin Tin

Mija synes det er så kjekt å springe på åkeren

Min mor på snart 82 år er med på tur. Merkelig nok reklamerer hun for engelsk springer spaniel på ryggen :) Kan du forstå?

Sportrening på Viklandet sammen med Anne Marit og Malamutene. Her er det Mija som har funnet hjortefoten etter et utmerket sporarbeid

Nok en herlig dag på myrene

Sportrening sammen med Bente og Ari fra Langevåg, Grete og C-dur, Nina med hundene Twister, Madde, Scilla, Tuva og Amy, og Marianne med Kelzie og Chico

Emma på besøk hos farmor Grete og C-dur i Molde. Tror dette var toppen av lykke for Emma, for her vanket det mat fra kinarestaurant. Nanna fikk låne Gretes hjemmestrikkede genser og Emma syntes det var bare stas å ha den på.

Nanna og Emma har utførsket revefella. Nanna med klær siden hun fikk fjernet to jursvulster og er barbert under buken. Heldigvis godartede svulster :)

Intervall trening på åkeren

Vi har vært på mange fine turer på Smiset for å se sola, her sammen med Onkel Jan Erik,11 jan

Vibeke Gundersen fra Kennel Millside kom på besøk 9 jan, og jeg fikk hjelp med klipping av Mija.

Favoritt tanten Tone på besøk blir omringet av tispene, mens Frankie gjorde beslag på Onkel Magne