19. mai, 2013

Nanna + Solo= sant. 18 mai

Nanna og jeg kjørte til Ski på selveste 17 mai, for å møte Solo. Det er aldri noe problem å kjøre langt men Nanna, hun simpelten elsker å kjøre bil. Tror nok hun syntes det var helt ok å ligge på hotell også :) Lørdagen skulle vi møte Lisbeth og Solo hos Wenche Farstad og Knut Framstad på kennel Streamside. Et fantastisk sted og trivelige hundefolk :)

Solo var en meget trivelig hannund, han smilte da han kom å hilste på meg. Han virket veldig avbalansert og stødig. Jeg ble veldig sikker på at jeg hadde funnet en god make til Nanna . De ble parret i den steikende sola, og hang sammen i 15 min.

Wenche og Knut hadde valper og jeg fikk hilse på engelsk setter valpene. Jeg er jo oppvokst med engelsk setter hannhund og fant en tro kopi av gamle Tinn. Et svart øye hadde den lille valpen og mange minner kom frem :)

I samråd med Wenche ble vi enig om at en parring var nok. Vi sjekket ut på hotellet, og dro nordover og kom hjem kl 02 i natt.

Tusen takk for en trivelig dag sammen med deg Lisbeth og Solo, og takk til Wenche og Knut for gjestfrihet og deilig mat :)

Nå krysser vi fingrene og håper på bebiser :)